Laat je verleiden
door de smaak van zoet en zalig.

Atelier Hortense is een ambachtelijk taartenatelier, gegroeid uit een passie voor bakken. Al van kinds af, sloeg ik op zondagnamiddag aan het bakken en experimenteren. 
Nu bak ik taarten en koekjes voor je feestje, dessertbuffet, verjaardag, huwelijk of voor een kinder- of personeelsfeest. Misschien wil je wel trakteren op het werk, of heb je gepersonaliseerde koekjes nodig voor je jarige dochter? 
Er is doorlopend keuze uit een vijftiental taarten, die ambachtelijk en met veel liefde worden gemaakt. Naast een aantal klassiekers, volg ik de seizoenen en vernieuw ik regelmatig het aanbod.
Ik gebruik het liefst natuurlijke en lokale grondstoffen, melk en platte kaas van de boerderij, seizoensfruit van de bio-boer, … Suiker wordt zoveel mogelijk vervangen door niet geraffineerde bio-rietsuiker of zelfs natuurlijke vervangmiddelen. Bij het afhalen geniet je van de subtiele bakgeur, zoals ‘vroeger’, en kun je eens binnenpiepen in het bakatelier.

Elke taart heeft een authentieke smaak en is verzorgd afgewerkt, met een vernieuwde toets.

 

Genieten van zoet en zalig begint hier!

Atelier Hortense op Libelle tv

Libelle-reporter Yasmina sprong samen met Westhoeker Greet Six op de scooter om een glooiend stukje West-Vlaanderen tegen de Franse grens te verkennen. Op hun tocht langs Ieper, Poperinge en Heuvelland komen ze niet alleen verrassende trekpleisters tegen, maar proeven ze ook het lekkerste uit de streek. Hun Westhoektips vind je hier verzameld.

Wie heeft ook de mond vol van onze taarten?

Dag Greet,
 graag wil ik nog bedanken voor de heerlijke taarten voorbije zondag. De glutenvrije gasten waren zeer aangenaam verrast van hun aangepast gebak. Deze werd met hoge score goedgekeurd!

Dank, Katrien

Taarten waren heel lekker, zelfs complimenten gekregen van mijn neef die meester bakker is!!

Groetjes, Sophie

Et bien Madame Hortense, vos desserts étaient ‘marvelous’ heerlijk! Grensoverschrijdend!

De taarten van Greet zijn TOP! Iedereen op het communiefeest was vol lof! Smaak, afwerking, service is super. Mijn favoriet: De witte chocolademousse met passievruchten taart… EN de rode vruchtentaart… EN de brownies… (allemaal eigenlijk)

Eet- en koffiehuis gesloten wegens COVID-19! Bakkerij enkel open op zaterdagmorgen na bestelling : zie facebook pagina! We posten er iedere week een recept en bakken op zaterdagmorgen, afhalen tussen 10-12:00! Anders blijven onze deuren voor ieders veiligheid gesloten. Hou afstand en hou het gezond! Tot binnenkort! Sluiten