Laat je verleiden
door de smaak van zoet en zalig.

Atelier Hortense op Libelle tv

Libelle-reporter Yasmina sprong samen met Westhoeker Greet Six op de scooter om een glooiend stukje West-Vlaanderen tegen de Franse grens te verkennen. Op hun tocht langs Ieper, Poperinge en Heuvelland komen ze niet alleen verrassende trekpleisters tegen, maar proeven ze ook het lekkerste uit de streek. Hun Westhoektips vind je hier verzameld.

Wie heeft ook de mond vol van onze taarten?

Dag Greet,
 graag wil ik nog bedanken voor de heerlijke taarten voorbije zondag. De glutenvrije gasten waren zeer aangenaam verrast van hun aangepast gebak. Deze werd met hoge score goedgekeurd!

Dank, Katrien

Taarten waren heel lekker, zelfs complimenten gekregen van mijn neef die meester bakker is!!

Groetjes, Sophie

Et bien Madame Hortense, vos desserts étaient ‘marvelous’ heerlijk! Grensoverschrijdend!

De taarten van Greet zijn TOP! Iedereen op het communiefeest was vol lof! Smaak, afwerking, service is super. Mijn favoriet: De witte chocolademousse met passievruchten taart… EN de rode vruchtentaart… EN de brownies… (allemaal eigenlijk)

Atelier Hortense is een ambachtelijk taartenatelier, gegroeid uit een passie voor bakken. Al van kinds af, sloeg ik op zondagnamiddag aan het bakken en experimenteren. 
Nu bak ik taarten en koekjes voor je feestje, dessertbuffet, verjaardag, huwelijk of voor een kinder- of personeelsfeest. Misschien wil je wel trakteren op het werk, of heb je gepersonaliseerde koekjes nodig voor je jarige dochter? 
Er is doorlopend keuze uit een vijftiental taarten, die ambachtelijk en met veel liefde worden gemaakt. Naast een aantal klassiekers, volg ik de seizoenen en vernieuw ik regelmatig het aanbod.

Ik gebruik het liefst natuurlijke en lokale grondstoffen, melk en platte kaas van de boerderij, seizoensfruit van de bio-boer, … Suiker wordt zoveel mogelijk vervangen door niet geraffineerde bio-rietsuiker of zelfs natuurlijke vervangmiddelen. Bij het afhalen geniet je van de subtiele bakgeur, zoals ‘vroeger’, en kun je eens binnenpiepen in het bakatelier.

Elke taart heeft een authentieke smaak en is verzorgd afgewerkt, met een vernieuwde toets.

 

Genieten van zoet en zalig begint hier!

Taart van de maand

Iedere maand willen we je een lekkere taart aanbieden, waar we fruit of ingrediënten van dat moment in verwerken. Een taartje om van te genieten, en die niet het hele jaar wordt aangeboden. Laat je maar verleiden door die zalige seizoenen en hun eigen smaken!

Pavlova

De pavlova is een individueel taartje dat genoemd is naar de Russische ballerina Anna Pavlova. Een krokant gebakken meringue als basis, met daarop een lekkere crème en rijkelijk versierd met rood fruit. Fris en zomers dessert!.

Welkom in het eet-en koffiehuis Atelier Hortense! Taarten bestellen, ter plaatse nuttigen of lunchen kan! Taarten afhalen kan niet op 26 en 27/10! Wegens dorpskernhernieuwings werken in Reningelst is het makkelijkst als je parkeert aan kruispunt Pastoorstraat/Kriekstraat of via de Zevekotestraat of Heuvellandseweg aan het Reningelstplein. Sluiten